Badass Träningskläder | Fri frakt över 1000:- | Betala med Klarna

Badass Republic - the story.

Badass Republic föddes ur askan och reste sig som en fågel Fenix i all sin prakt, vilket också avspeglar sig i vår symbol som ska påminna oss alla om att inget är omöjligt även när det verkar mörkt. 

Båda vi grundare var en del av det kreativa teamet på ett annat klädmärke och vi kände när det gick i konkurs att vi ville fortsätta den resa som vi brunnit för så länge. Vi vill bygga vidare på den gemenskap vi haft med er och den positiva energi ni gett från communityn under alla år. Dessutom fick vi massvis av förfrågningar och önskemål om att vi skulle starta något nytt från så många av er där ute, så det fanns helt enkelt inte så mycket att snacka om. 

Vår dröm är att fortsätta klä er i badass kläder i samma grymma kvalitet som ni är vana vid och lika coola färger och mönster. En stor skillnad blir däremot att vi nu bjuder in er till att vara en del av den kreativa processen genom att ta emot alla era idéer och önskemål på vad ni vill ha - och vi älskar inputen vi fått så här långt. Vi kommer varje månad lansera ”månades produkt” i en mindre begränsad upplaga utifrån de idéer ni har.


Sessan Sjöholm

Sessan började träna Crossfit 2017 på julafton av alla dagar där woden var uppritad som en julgran och inte helt enkel att hänga med i. Trots detta, eller kanske tack vare, så var fascinationen omedelbar. Inte bara av Crossfit i sig utan även av hur folk klädde och utryckte sig genom sina outfits. Crossfitkläder var ett begrepp insåg hon snabbt. Sessan tränar helst i shorts och sport bh och älskar färg och mönster, inte bara när det kommer till träningskläder utan även till vardags.

Camille Petit

Camille började träna Crossfit 2016 efter många år som elitgymnast och har därför en klar fördel när det kommer till de gymnastiska delarna av Crossfit. Hon är även stark som en oxe och lyfter mer än sin dubbla kroppsvikt i marklyft. Hon älskar träningskläder över lag och tränar helst i tights och croppade toppar eller sport BH. Camille flyttade till Sverige från Frankrike för en internship 2018 och blev sen kvar till allas stora glädje. 


Vi hoppas att ni är lika pepp på denna resa som nu tar sin början och vi ser sååå fram emot att komma ut och träffa er i boxarna och tävlingarna så fort möjlighet ges igen. 

Stay Badass!